Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Monday, February 15, 2010

setelah sekian lama....

lama sudah kami ndak update blog clas ni,, memandangkan kami sudah dapat through laman ni,,jadi update2 la ckit,,,
skng ni kami dah dalam semester 5 dah,,wah tak trasa rupanya,,cm baru semalam bru berada d IPG KTAR ni kan..isk3..
sepanjang semester 5 ni,,kami dah anjurkan banyak program..
Karnival Permainan Tradisional, BIG penanda aras di sekolah kluster, Sk. St. Mary..then kami dah adakan lawatan ke Majlis Sukan Negeri Sarawak dan Mini Olahraga. Fuhh!! bagi kelas kami tu la minggu yang paling memenatkan,, pa tak nya... selepas Karnival tu kami buat BIG penanda aras pada hari rabu,,then hari jumaat ke MSN,,sabtu tu kuliah ganti, petang dia kami buat mini olahraga,,ahad jak waktu rehat..tu pn cm ndak sempat mau bnafas untuk rehat ni.. jumaat dia kami kena anjurkan perhimpunan bulanan..memang minggu lepas minggu yang sibuk buat kami suma,,pas perhimpunan terasa lega sebab dah start cuti CNY.. cumanya cuti ni kami kena buat asgnment yang banyak..adeh.. kena hantar report SCE3109, SCE3110..kena htar EDU n mcm2 g la,,, cuti ni pn cam bukan cuti,,hehehehe
Bagi yang balik best la...yang tinggal kat asrama ni..pai, achai, KJ, Kong, Anie, Bya, Kina and Ela,,,tak dilupakan juga Ied.. aktiviti kami di asrama adalah melayan Fb,,"naa ksian juga" bak kata achai..tp pa pn happy CNY kt bebet, lim n thomas..bagi yg len tu best la diorang kn...
Pic2 kami tang karnival, lawatan MSN, mini olahraga n BIG suma ada kat FB mantan ketua kelas semester lepas,,c apai,,hehe..
oh ya..ketua kelas sem ni adalah thomas n penolong dia albert..diorang dua la yang lead kami ni knun nya..haha..tpksa dorang merasa tanggungjwab yang kami pikul seblum ni,,sbar jak la korang dua,,,hehe
tak dilupa kepada pengerusi2 aktiviti yang kita anjurkan.. achai sebagai pengerusi mini olahrag..tahniah sebab atas pengurusan anda mini olahraga kita brjalan dengan lancar,,tak sangka juga kan budak junior betul2 mberikan komitmen yang bagus dan kita sebagai penganjur juga tidak menyangka sambutan yang semeriah itu dari adik2 junior kita.. kepada batch PPISMP709 trima kasih kami semua ucapkan...
bagi pengerusi lawatan ke MSN..iaitu pai..walaupn agak kecundang sebab pada asalnya semua sudah berstuju untuk ke sepang tetapi disebabkan ada masalah skit kita tpksa la pg MSNS..yang ptg kita da buat yang tbaik hati tu,,thniah la n trima kasih sma udin sebab dengan sukarela untuk b'urusan dengan pihak MSNS..tahniah juga untuk c pai sebab karnival kita pada hari tersebut begitu meriah walaupun kita adakan pada hari sabtu...kepada SMP1109 makaceh yek??? tak lupa juga sahabat kami dari kelas SMPMT1108...atas perlwanan futsal kain batik tu,,best owh,,lawak pn da juga,,,
untuk BIG penanda aras di st. mary, makaceh sma saleh sebab tolong cari skolah tu,,sekolah kluster..kami pn baru juga tau tang tu,,(kesian jga kata achai)..tahniah kepada pengerusi kta,,saudara kong atas usaha beliau,,tak lupa dengan penolong dia yang begitu prihatin untuk mencari sekolah yang sesuai,,sampai nervous d blik (ksian juga,,haha)...
kepada para setiausaha,,rina n lim...makaceh2 laporan2 suma tu,,jgn lupa trfer sma kami,,hehehe..
kepada suma ajk yang terlibat juga trima kasih atas kerjasama anda semua,,well aku ucapkan tahniah kpada SMPSN1108!!!!! chayo2!!! syg kamu semua ni,,,
bak kara Mr. Jamiran..you all are intelligent.. masing2 ada kelebihan dia...n bila semua tu bgabung..meletup,,haha..meletup la kelas kita..cm supernova la plak,,hehe.. bak kata miss K lak,,"jelekit"..mean hubungan antara kita memang close and friendly,,suma pn bole dikira satu kepala,,,papa jak memang lawak..
kepada pai n kiki,,sbr jak la kmu jd wonderboys ar??ehhe..kiut li jak korang ni,,hehe
kami pn mo join jga ni,,hahaha..bah,,,itu sja utk kali ni,,sekian saja berita dari SMPSN1108,,(ksian juga,,kui3)

0 comments:

Post a Comment